Stort utbud

Hos oss hittar du ett brett utbud av trycksaker och reklamprodukter av hög kvalitet till bra priser. Vi erbjuder färdiga lösningar samtidigt som vi är flexibla och anpassar produkterna efter dina behov. Vi är ett av få företag i regionen som även adresserar och kuverterar.

Kontors- och reklamtryck
Litet som stort, alla företag behöver trycksaker till sitt kontor. Med kontorstryck menar vi – visitkort, brevpapper, kuvert, fakturapapper, blanketter med mera. Med reklamtryck menar vi marknadsföringsmaterial såsom foldrar, broschyrer, flyers, vykort m.m. Vi trycker allt detta och hjälper er med layout om ni så önskar.

Föreningstryck
Informativa trycksaker ökar mervärdet på medlemskapet och skapar både samhörighet och ett större engagemang från medlemmarna. Vi hjälper er med matchprogram, medlemstidningar, flygblad kuvert, inbjudningar, visitkort, affischer m.m.

Reklam- och mässmaterial
Ibland behöver företaget exponeras i större sammanhang och då räcker inte broschyrer och visitkort. Vi exponerar er på podium, diskar, rollups, vepor, skyltar och bildväggar. Vi hjälper er med utformning om ni så önskar.

Skyltar
Skyltar allt ifrån små enkla hänvisningsskyltar till stora robusta fasad och byggskyltar. För inom- och utomhusbruk. Vi hjälper er med materialval och formgivning.

Vi designar, producerar och monterar logotyper, texter, illustrationer och foton på ett kommunikativt och smakfullt sätt. Mångårig erfarenhet och modern utrustning garanterar er ett bra slutresultat.

Specialprodukter
Vi är kreativa och tillverkar specialprodukter efter dina behov. Vi trycker bl.a. på plast vilket ger spännande möjligheter. Ibland är den bästa lösningen något nytt och oväntat!
För fler möjligheter, offert och beställning – kontakta oss

4 goda skäl att välja Star-Tryck